Ο ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ (ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ)

Στο σύμπαν,  θεωρείται με τα σύγχρονα δεδομένα ότι υπάρχουν 100 - 200.000.000.000 γαλαξίες (αν και οι επιστήμονες τελευταία ανεβάζουν τον αριθμό σε 2 τρις) , ο καθένας εκ των οποίων περιέχει 100-200.000.000.000 ήλιους. Αν λάβουμε επιπλέον υπόψη μας ότι ο καθένας από τους ήλιους περιλαμβάνει στο σύστημά του έναν μικρό ή μεγάλο αριθμό πλανητών, το σύνολο των υπαρχόντων ουρανίων σωμάτων στο σύμπαν, εκτοξεύεται σε αριθμούς που απλά δεν είναι δυνατόν να γίνουν αντιληπτοί από τον ανθρώπινο νου.

Έτσι, ο γαλαξίας μας είναι δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν κόκκο άμμου στην τεράστα συμπαντική παραλία.    

Και επάνω σε αυτόν τον ΕΝΑΝ κόκκο, φανταστείτε ότι υπάρχουν 100-200.000.000.000 ηλιακά συστήματα, εκ των οποίων το ένα, είναι το δικό μας (προσπαθήστε να συλλάβετε το μέγεθος)

Και σ΄ αυτό το αναλογικά χαοτικά μικρό ηλιακό μας σύστημα, κάπου βρίσκεται η απειροελάχιστη γη … και επάνω σ΄ αυτήν η Ευρώπη και επάνω στη Ευρώπη η Ελλάδα και επάνω στην Ελλάδα η Αθήνα… και επάνω στην Αθήνα μία πολυκατοικία … στο μπαλκόνι του 2ου ορόφου της οποίας βρίσκεται ο Φανούρης, που με απόλυτη βεβαιότητα φωνάζει … «Τι εξωγήινοι και βλακείες … Δεν υπάρχει τίποτα! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!

Γιατί Φανούρη μου είσαι ΤΟΣΟ ανόητος;;;  Γιατί ρε φίλε;;; 

Δυστυχώς μέσα από την επί 10ετίες ενασχόλησή μου με το θέμα του εξωγήινου παράγοντα, έχω μιλήσει με πολλούς Φανούρηδες … και υπήρξα ιδιαίτερα ευγενής μαζί τους … και δεν προσπάθησα ποτέ να τους πείσω, ούτε καν για την απλή ύπαρξη των εξωγήινων … πόσο μάλλον για τις διάφορες φυλές τους, για το ότι καθημερινά πετούν επάνω απ΄τα κεφάλια μας, για την παρουσία και τις βάσεις τους στην γη, για την συνεργασία τους με γήινες κυβερνήσεις ή για τις απαγωγές/αναλήψεις τους

Σεβάστηκα επί σειρά ετών και συνεχίζω να σέβομαι κάθε «μετριοπαθή», ακόμα και «δύσπιστη» άποψη. Σαφώς και δέχομαι μία στάση τύπου … «Δεν ξέρω»,  «Δεν μ΄ ενδιαφέρει το θέμα», «Λογικά θα πρέπει κάπου να υπάρχουν» κλπ. Ωστόσο μου είναι αδύνατον ΠΙΑ να σεβαστώ την αμετακίνητη θέση του ανόητου Φανούρη, ο οποίος με λογική που υπολείπεται κατά πολύ του πίθηκου, όχι μόνο απορρίπτει κατηγορηματικά κάτι για το οποίο έχει ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΓΝΟΙΑ, αλλά και θεωρεί αστεία κάθε άποψη αντίθετη με την δική του …  Όχι Φανούρη μου ... μπορεί να μη φταις που σε κλείδωσαν και πέταξαν το κλειδί στη θάλασσα, αλλά σε ανέχτηκα από την εφηβεία μου … και γέρασα πια ... και δεν έχω άλλη υπομονή!

Αρκετά πια ηλίθιε Φανούρη! ΣΚΑΣΕ!

Ι.Π

Search