SEX ... ΟΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ

Στην σημερινή εποχή τα ήθη έχουν ισοπεδωθεί, όχι μόνο λόγω της χαλαρής ηθικής η οποία επικρατεί, αλλά κυρίως λόγω της άγνοιας των ανθρώπων σχετικά με τις λειτουργίες που συμβαίνουν σε μία ερωτική επαφή. Ο άνθρωπος πιστεύει ότι είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι και με όποιον θέλει χωρίς αυτό να έχει κάποιο κόστος, αφού θεωρεί ότι το sex είναι απλά μία σωματική διαδικασία.

Αυτό όμως που πραγματικά συμβαίνει στις γυναίκες αλλά και κυρίως στους άντρες που αλλάζουν συνεχώς «παρτενέρ» χωρίς προβληματισμό, είναι ότι κλέβουν μέρος από την ουσία των «συντρόφων» τους, πράγμα που συμβαίνει ακόμα και σε αφοσιωμένες σχέσεις, γιατί το sex είναι ο υπ΄ αριθμόν 1 τρόπος ενεργειακού βαμπιρισμού, αφού ο ένας αντλεί ουσία από τον άλλον. Βέβαια σ΄ αυτόν τον βαμπιρισμό, τα «θύματα» είναι προφανώς συνένοχα με τους «θύτες», από την στιγμή που το επιτρέπουν, αφού γίνεται με την συγκατάθεσή τους.

Τα «σεξουαλικά βαμπίρ» είναι εκείνα τα άτομα που επιδιώκουν σεξουαλικές σχέσεις με κάποια/ον, αλλά μόνο σε ένα πολύ ρηχό επίπεδο, αποφεύγοντας κάθε είδους βαθιά ή στοργική σχέση. Αναζητούν μόνο για την ικανοποίηση των ενστικτωδών επιθυμιών τους και αντιμετωπίζουν τους σεξουαλικούς τους παρτενέρ σαν «αναλώσιμους», τους οποίους και αφήνουν πάντα μετά την επαφή με ένα κενό μέσα τους …

Έτσι, ο μεν «θύτης» (συνηθέστερα άντρας) τιμωρείται για την κλοπή και δένεται στο γήινο πεδίο υποχρεούμενος να το ξεπληρώσει (πράγμα αναπόφευκτο), το δε «θύμα» (συνηθέστερα γυναίκα), σαν συνένοχος δέχεται  και αυτή τις ανάλογες συνέπειες. Χάνοντας κομμάτια από την ουσία της, χάνει σιγά σιγά το χάρισμά της, την ομορφιά της, την αγνότητά της … και έχοντας χάσει αυτό που ήταν, δεν μπορεί να «θρέψει» κάποιον άντρα ο οποίος με την σειρά του μένει ελλιπής και ανικανοποίητος  

Φυσική συνέπεια όλων αυτών, είναι η ενεργειακή πτώχευση των ανθρώπων στην εποχή μας, οι οποίοι γίνονται ολοένα και πιο «βαμπιρικοί», καταθλιπτικοί, αρνητικοί, κακόμοιροι και φυσικά πάσχοντες σε μεγάλα ποσοστά από αρρώστιες που οφείλονται στην ενεργειακή τους απώλεια ή μόλυνση. Έτσι η συχνή εναλλαγή «συντρόφων», επιφέρει στις γυναίκες προβλήματα κυρίως γυναικολογικής φύσης, στους δε άντρες, η λανθασμένη χρήση της σεξουαλικής τους ενέργειας, επιφέρει αντίστοιχα ανδρολογικά προβλήματα όπως πρόωρη ανικανότητα, προβλήματα προστάτη κλπ

Σε κάθε περίπτωση όμως, τα δύο φύλα μοιράζονται μέσω του sex ενέργειες, σκεπτομορφές, ακόμα και (προσκολλημένες) οντότητες ο ένας του άλλου. Οι σεξουαλικώς μεταδιδόμενες ασθένειες άλλωστε, δείχνουν ότι υπήρξε μετάδοση οντοτήτων, αφού σύμφωνα με μία θεώρηση, οι ιοί, τα βακτήρια κλπ είναι αστρικές οντότητες … και κατά συνέπεια, απαιτείται πολύ μεγάλη προσοχή και ωριμότητα στην σεξουαλική διαχείριση του εαυτού μας!

 

Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ SEX KAI ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ

Όπως προαναφέρθηκε, κάθε φορά που δυο άνθρωποι έρχονται σε σεξουαλική επαφή, οι ενέργειές τους συγχωνεύονται και οι αύρες τους αναμειγνύονται. Αυτές οι συγχωνεύσεις δημιουργούν μαγνητικούς δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων και αφήνουν αποτυπώματα (άσχετα αν πρόκειται για μια πολύχρονη σχέση ή για επαφή της μιας βραδιάς) … οι δε εγκυμονούμενοι απ΄αυτό κίνδυνοι, είναι σαφώς μεγαλύτεροι για την γυναίκα, γιατί  εκ φύσεως η αύρα της γυναίκας είναι απορροφητική και δεκτική, ενώ των ανδρών προβολική.

Σε κάθε σεξουαλική επαφή, οι σκέψεις, τα συναισθήματα και οι επιθυμίες του ενός συντρόφου μένουν σαν αποτύπωμα στην αύρα του άλλου. Έτσι, αυτό είναι ωφέλιμο όταν ο άλλος/η  είναι ένας θετικός και «φωτεινός» άνθρωπος (αφού η ενέργεια που απορροφούμε είναι ευεργετική), ενώ αντίθετα είναι βλαβερό στην περίπτωση που ο άλλος είναι ένας άνθρωπος αρνητικός, ανισόρροπος ή καταθλιπτικός ... πράγμα που γίνεται ακόμα πιο περίπλοκο όταν εκείνος/η  έχει πολλές παράλληλες σεξουαλικές επαφές, αφού μεταφέρει και εμπλέκει τις ενέργειες όλων αυτών των ανθρώπων στην δική μας αύρα, με αποτέλεσμα να βιώνουμε νοητική σύγχυση, απογοήτευση, ταραχή και κατάθλιψη.  

Όσο για το «sex της μιας βραδιάς» («one night stands»), μόνο της μιας βραδιάς δεν είναι, αφού αφήνει θραύσματα ψυχής και στους δυο ανθρώπους. Με την ισχυρή ανταλλαγή ενέργειας μεταξύ τους, μένουν αποτυπώματα στο πνεύμα, την ψυχή, το νου και  το αίμα και των δύο που φυσικά παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Επιπλέον δε θεωρείται πως … 

σε κάθε επαφή, δημιουργούμε έναν ενεργειακό λώρο/δεσμό/χορδή (energy cord) που μας δένει με τον άλλο άνθρωπο (σύμφωνα με την ινδική γιόγκα από τσάκρα σε τσάκρα [1]), ο οποίος και παραμένει ακόμα και αν χωρίσουμε από εκείνον. Οι ενεργειακοί «λώροι» δημιουργούν διάφορες δυσλειτουργίες, αφού μέσω αυτών, ο ένας έχει πρόσβαση στο ενεργειακό πεδίο του άλλου και πολλές φορές (ασυνείδητα) αντλεί ενέργεια από εκείνον, αφήνοντάς τον κουρασμένο και αποστραγγισμένο. Συχνά δε παρατηρείται, ότι λόγω αυτών των ενεργειακών «λώρων», είναι δύσκολο να προχωρήσουμε σε μια νέα σχέση και παραμένουμε προσκολλημένοι/ες σε μια σχέση του παρελθόντος ...

ΣΤΑΧΥΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ - ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ

 

-   Ο ερευνητής συγγραφέας Dr. William Baldwin [2] εξηγεί …

«Το άνοιγμα και η παράδοση κατά τη σεξουαλική επαφή μπορεί να επιτρέψει την ανταλλαγή προσκολλημένων οντοτήτων μεταξύ δύο ατόμων. Οι σκέψεις, οι επιθυμίες και οι συμπεριφορές μιας προσκολλημένης οντότητας, βιώνονται (από το άτομο που τις φέρει) σαν δικές του σκέψεις, επιθυμίες και συμπεριφορές. Δεν του φαίνονται ξένες αν είναι παρούσες για μεγάλο χρονικό διάστημα, ακόμα και από την παιδική ηλικία. Αυτός είναι ο σημαντικός παράγοντας για την ευρεία απόρριψη της έννοιας από τον κόσμο,  την μη αποδοχή, και την παρερμηνεία των παρεμβολών από την προσκόλληση, την εμμονή ή την κατοχή του πνεύματος»

 

-   Η κοινωνιολόγος – συγγραφέας Barbara Marciniak [3] λέει σχετικά …

« … Μέσα στη σεξουαλική συχνότητα, κάνετε ανταλλαγές. Έτσι, εάν συνδέετε τον εαυτό σας και ανταλλάσσετε χημικά με ένα άτομο που δεν είναι όμοιο με σας, παίρνετε τα σκουπίδια του επειδή ανταλλάσσετε ενέργεια πολύ στενά. Ακόμη και αν δεν θέλετε πια να είστε με αυτό το άτομο, η σεξουαλική εμπειρία σας ακολουθεί γιατί είχατε μαζί του μία ηλεκτρομαγνητική ανταλλαγή …»

-   H ψυχολόγος, ερευνήτρια και συγγραφέας Eve Lorgen [4] λέει μεταξύ άλλων …

« … Σε μερικές από τις περιπτώσεις, τα άτομα ανέφεραν ότι ο/η σύντροφός τους ήταν κάποιο είδος αγωγού ή ξενιστή που επισκιάστηκε ή που προσωρινά καταλήφθηκε από άλλο πνεύμα … »

« … η σχέση με ένα ψυχικό βαμπίρ είναι ο μόνιμος ψυχικός δεσμός που θα διατηρηθεί από τον «δωρητή» (από τον «σύντροφο – θύμα»). Από τον τροφοδοτούμενο (το βαμπίρ) αυτή η σχέση συχνά θεωρείται σαν πραγματική αγάπη. Για το βαμπίρ, ο «σύντροφος» μπορεί να μην είναι τίποτα περισσότερο από μία «ενεργειακή επιδιόρθωση» ή έναν εθισμό. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μία αγάπη χωρίς ανταπόδοση για την/τον άτυχο που πιάστηκαν στην φωλιά του ψυχικού βαμπίρ έστω και ακούσια. Ένα επικίνδυνο αποτέλεσμα του σεξουαλικού βαμπιρισμού, είναι η δημιουργία μιάς ισχυρής σχέσης που εκλαμβάνεται σαν αληθινή αγάπη … »

«Αυτό που μπορεί να συμβεί με τη σκοτεινή πλευρά του έρωτα είναι μια έμμεση μορφή ψυχικής σίτισης. Ένας «σύντροφος» μπορεί να έχει τα χαρακτηριστικά ενός ψυχικού βαμπίρ, αλλά αντί να είναι ένα άμεσο, συνειδητό βαμπίρ που «τρώει», χρησιμοποιείται σαν ένα είδος πύλης … σαν ένα διάμεσο για μια αλλοδιαστατική παρασιτική οντότητα, που έχει πρόσβαση στην ενέργεια και των δύο εραστών, μέσω κάποιου είδους μεταφοράς ενέργειας»

-   Η παραγωγός/μηχανικός ήχου Lisa Patterson [5]  επαναλαμβάνει … 

« … Προσέξτε με ποιον μοιράζεστε την ενέργειά σας. Η στενή σχέση αλληλοσυνδέει την ηχητική σας ενέργεια με την ηχητική ενέργεια του άλλου ατόμου. Αυτές οι ισχυρές συνδέσεις, ανεξάρτητα από το πόσο ασήμαντες νομίζετε ότι είναι, αφήνουν τα πνευματικά συντρίμμια … ιδιαίτερα σε ανθρώπους που δεν εφαρμόζουν πρακτικές σωματικής ή συναισθηματικής κάθαρσης. Όσο περισσότερο αλληλεπιδράτε στενά με κάποιον, τόσο πιο βαθιά η σύνδεση και τόσο περισσότερο η αύρα του είναι συνυφασμένη με τη δική σας. Φανταστείτε τo «μπέρδεμα», το «αναστάτωμα» στην αύρα κάποιου που έχει σεξουαλικές σχέσεις με πολλούς ανθρώπους και μεταφέρει αυτές τις πολλαπλές ενέργειες … Αυτό που δεν συνειδητοποιούν, είναι ότι οι άλλοι μπορούν να νιώσουν αυτή την ενέργεια η οποία απωθεί την θετικότητα και έλκει την αρνητικότητα στη ζωή σας. Πάντα λέω, μην κοιμάσαι ποτέ με κάποιον που δεν θα ήθελες να είσαι».

Όταν κάποιος/α θεωρεί το sex σαν μια πράξη χωρίς ιδιαίτερη σημασία, οπότε κατά συνέπεια θεωρεί την εναλλαγή πολλών ερωτικών «συντρόφων» σαν «διασκέδαση» ή απλά σαν «εμπειρίες», πιστεύει ότι αυτό δεν έχει αρνητικές συνέπειες επάνω του/της. Όμως … η αύρα της/του σπάει και απορροφά ενέργειες του ατόμου με το οποίο έρχεται σε επαφή. Εάν δε σκεφτείτε, ότι κάθε φορά που συμβαίνει αυτό παίρνει ένα μέρος του άλλου ατόμου … και το πολλαπλασιάσετε με τον αριθμό των «συντρόφων», μπορείτε να φανταστείτε το μέγεθος των συνεπειών;

-  Ο yogi και πνευματικός δάσκαλος Bhajan (Harbhajan Singh Khalsa) [6] αναφέρει …

« … Όταν ένας άνδρας και μια γυναίκα έχουν σεξουαλική επαφή, οι yin και yang ενέργειές τους συγχωνεύονται και οι αύρες τους αναμειγνύονται. Οι δυο άνθρωποι γίνονται ένας διαφορετικός τρίτος άνθρωπος. Η γυναίκα είναι ιδιαιτέρως ευαίσθητη στην ανάμειξη των αυρών.  Αν αναμείξει την αύρα της με τον ένα άνθρωπο εδώ και με τον άλλο εκεί, η αύρα της παίρνει διάφορα αποτυπώματα και δεν μπορεί να διατηρήσει την ταυτότητά της. Η ενέργειά της είναι πολύ ευαίσθητη, και αυτή η συγχώνευση των αυρών μπορεί να έχει πολύ καταστρεπτική επίδραση πάνω της. Μπορεί να αποδυναμωθεί συναισθηματικά.  Για μια γυναίκα, η σεξουαλική ελευθερία δεν πρέπει να σημαίνει σεξουαλική εκμετάλλευση. Πρέπει να σημαίνει σεξουαλική διατήρηση, επιλογή και ευλάβεια.  Από την άλλη πλευρά , αν υπάρχει αγάπη, δέσμευση και σεβασμός μεταξύ των δυο ανθρώπων, η σεξουαλική επαφή μπορεί να έχει πολύ θετική επίδραση σε αυτήν. Θα νιώθει δημιουργική, επεκτατική, γεμάτη ζωή και ασφαλής».     

 

-  Η δασκάλα της Κουνταλίνι Γιόγκα, συγγραφέας και μουσικός Sat Purkh Kaur Khalsa στο βιβλίο της «Everyday Grace» γράφει μεταξύ άλλων:

« … οι δυο αυτές γραμμές του τόξου (των γυναικών), σε συνδυασμό με την αύρα μας, δημιουργούν ένα ενεργειακό πεδίο το οποίο είναι 16 φορές πιο ευαίσθητο, 16 φορές πιο δυνατό και 16 φορές πιο διαισθητικό από ένα ανδρικό. Επειδή όμως ζούμε σε έναν κόσμο πολικότητας, αυτή η δύναμη, έχει επίσης και το κόστος της. Είμαστε (οι γυναίκες) περισσότερο ανασφαλείς, περισσότερο νευρωτικές και επηρεαζόμαστε πάρα πολύ από όσα εισέρχονται στην γραμμή του τόξου μας.

Για παράδειγμα, όταν ένας άνδρας και μια γυναίκα κάνουν sex, η αύρα του άνδρα επηρεάζεται για 72 ώρες, το μέγιστο. Στην γραμμή του τόξου  της γυναίκας, στο κέντρο της καρδιάς όμως, το αποτύπωμα μένει για 7 χρόνια! Αυτό είναι μία θεμελιώδης διαφορά, που προέρχεται από την ικανότητα της γυναίκας να κυοφορεί παιδιά ...»

-   Ο ερευνητής και συγγραφέας Τορκόμ Σαραϊνταριάν [7]  στο έργο του «Sex, Οικογένεια και Γυναίκα στην Κοινωνία» εισερχόμενος σε βάθος στο θέμα, γράφει μεταξύ άλλων …

Στη σεξουαλική επαφή, οι καρμικές επιρροές περνούν αμέσως από το ένα άτομο στο άλλο. Η επαφή είναι σαν την συγχώνευση δυο ηλεκτρικών συστημάτων και μέσω αυτής της συγχώνευσης ο ένας απορροφά οτιδήποτε βρίσκεται στην αύρα του άλλου. Αν ένα άτομο έχει πολύ μολυσμένο κάρμα, που σημαίνει ότι έχει κάνει ή σκεφτεί πολύ άσχημα πράγματα, αυτές οι καρμικές επιρροές στην αύρα του περνούν στην αύρα του άλλου ατόμου με το οποίο μοιράζεται τα αποτελέσματα του κακού του κάρμα. Αν καρμικά είναι πολύ φορτωμένο και έχει πολλά χρέη να πληρώσει, αυτός που κάνει sex μαζί του κληρονομεί αυτά τα χρέη και πρέπει επίσης να τα πληρώσει. Αυτά τα χρέη πληρώνονται υλικά, συναισθηματικά, νοητικά και κοινωνικά, με αποτυχίες και επιτυχίες· δεν υπάρχει διαφυγή.

Ένα δεύτερο φαινόμενο που συμβαίνει με τη συγχώνευση της αύρας μέσω του sex είναι ότι οι ασθένειες που δημιουργούνται στο νοητικό και στο αστρικό σώμα ενός άνδρα εισχωρούν αμέσως στο αστρικό και στο νοητικό σώμα της γυναίκας, πηγαίνουν στο αιθερικό της σώμα και ύστερα εκδηλώνονται στο φυσικό σώμα. Παρόλο που μπορεί να μην απορροφήσει ασθένειες άμεσα από το σώμα του άνδρα, απορροφά το 90-100% των αστρικών ή νοητικών μικροβίων του, τα οποία τελικώς προκαλούν προβλήματα στο δικό της υλικό σώμα. Η αύρα μιας πόρνης μολύνεται και ραγίζει επειδή απορροφά σκουπίδια από την αύρα τόσων πολλών ανδρών. Είναι επομένως πολύ σημαντικό να προσέχουμε με ποιους έχουμε επαφές.


Ένας τρίτος κίνδυνος τον οποίον πρέπει να προσέχουμε στη σεξουαλική επαφή είναι ότι αν υπάρχει κάποια εμμονή, ή κατάληψη, στην αύρα του συντρόφου σας, το sex τη μεταβιβάζει άμεσα στη δική σας αύρα. Αν μέσω της επαφής παίρνετε την εμμονή ενός άλλου ατόμου, ο νους σας αρχίζει να λειτουργεί δυαδικά· η κατεύθυνσή σας μπερδεύεται, δεν ξέρετε τι να κάνετε, διασπάστε και η συγκέντρωσή σας αδυνατίζει επειδή τώρα υπάρχει κάτι στην αύρα σας που μεταφέρθηκε από την αύρα του συντρόφου σας. Έτσι η αύρα σας γίνεται άρρωστη, παραμορφωμένη.

Αν και η γυναίκα μπορεί να μην συλλάβει φυσικό παιδί με την επαφή, ο άνδρας πετάει όλα όσα έχει στο αιθερικό του σώμα στο αιθερικό σώμα της γυναίκας και λαμβάνει χώρα μια αιθερική σύλληψη. Μια όμορφη γυναίκα μπορεί να κάνει sex με έναν αλήτη και να πει, «Ευχαριστώ Θεέ μου, δεν έμεινα έγκυος!»  Όμως είναι έγκυος – αιθερικά.

Στην αιθερική σύλληψη δεν υπάρχει ψυχή. Υπάρχουν δυο αιθερικά σώματα που ενώνονται και δημιουργούν μια μορφή, ένα αιθερικό στοιχειακό.
 

Αν ένα άτομο διεγείρει τα όργανά του για να ικανοποιηθεί, κάτι αφύσικο υπάρχει στην αύρα του. Αν η οντότητα που έχει κάνει κατάληψη σε έναν άνδρα εισχωρήσει στη γυναίκα, τότε αυτή γίνεται σαν τον άνδρα (ή και το αντίστροφο). Αν όμως αυτή η οντότητα δεν καταλάβει τη γυναίκα, τότε ο άνδρας γίνεται ψυχρός απέναντί της και αυτή ψυχρή απέναντί του.
   Όταν η αύρα μιας γυναίκας καταλαμβάνεται από οντότητα που βρίσκεται στην αύρα ενός άνδρα, η κατάληψη αυτή είτε εμποδίζει την ενεργειακή ροή, είτε ανοίγει την ενεργειακή ροή στα όργανα με τα οποία συνδέεται. Αν συνδέεται με τα σεξουαλικά όργανα, η γυναίκα τελικά θα έχει προβλήματα και ασθένειες εκεί.


Τα μικρόβια ποτέ δεν εισχωρούν στα όργανα αν η ενεργειακή ροή είναι καθαρή. Αν η ενεργειακή ροή εμποδίζεται εξαιτίας κατάληψης, το αποτέλεσμα είναι καταστολή, έλλειψη κυκλοφορίας της ενέργειας ή συμφόρηση. Η συμφόρηση δημιουργεί όγκους. Η καταστολή της ενέργειας ή η έλλειψη κυκλοφορίας της κάνει τα κύτταρα να αναζητούν ενέργεια και έτσι μεγαλώνουν και αυξάνονται.

Η κατάληψη είναι ένας πολύ μεγάλος κίνδυνος και εξαπλώνεται ιδιαίτερα μέσα από τις πόρνες. Η πορνεία πρέπει να απαγορευθεί. Οι γυναίκες που επιδίδονται στην πορνεία πρέπει να πληροφορηθούν τους εξαιρετικούς κινδύνους που υπάρχουν για τις ίδιες, για το μέλλον τους και για την κοινωνία.

Αν ένας άνδρας δεν είναι καθαρός σωματικά, συναισθηματικά ή νοητικά και μια γυναίκα κάνει σεξ μαζί του, μπορεί να απορροφήσει αυτή τη μόλυνση και να μολύνει τη δική της αύρα. Αν ο άνδρας αυτός έχει κάποια σύνδεση με κάτι σκοτεινό μέσω κακών πράξεων ή σκέψεων, τότε γίνεται μια γέφυρα για αρνητικές αστρικές, νοητικές ή αιθερικές οντότητες, οι οποίες περνούν από αυτόν στην γυναίκα. Η γυναίκα πρέπει να είναι υπερβολικά εκλεκτική, επειδή έλκει σαν μαγνήτης στην αύρα της καθετί που υπάρχει στον άνδρα, ενώ η αύρα των ανδρών δεν είναι μαγνητική ή απορροφητική όπως αυτή των γυναικών, αλλά προβολική. Έτσι, οι κίνδυνοι από τη συγχώνευση της αύρας είναι μεγαλύτεροι για τις γυναίκες απ’ ότι για τους άνδρες.


Οι οντότητες που κάνουν κατάληψη μένουν περισσότερο στην αύρα μιας γυναίκας απ’ ό,τι στην αύρα ενός άνδρα. Μια οντότητα μπορεί να εισέλθει στην αύρα ενός άνδρα και να βλάψει το αιθερικό, το συναισθηματικό και το νοητικό του σώμα, και ύστερα να εξαφανιστεί. Δεν μένει για πολύ, εκτός και ο άνδρας είναι αληθινά διαταραγμένος ή μολυσμένος στο νευρικό του σύστημα, στον εγκέφαλο ή στους πνεύμονες. Αν δεν υπάρχει μόλυνση, η οντότητα βλάπτει και ύστερα φεύγει.

Από την άλλη, όταν μια γυναίκα απορροφά μια οντότητα από την αύρα ενός άνδρα στη διάρκεια της επαφής, η οντότητα αυτή θα μείνει με τη γυναίκα για μεγάλο διάστημα, από τρία έως επτά χρόνια, ανάλογα με το πως την θρέφει. Για παράδειγμα, αν είχε σεξουαλική επαφή με έναν αλήτη και μια οντότητα από αυτόν εισήλθε στην αύρα της, αυτή η οντότητα μπορεί να προσκολληθεί στο σεξουαλικό της κέντρο και να την κάνει να θέλει sex συνεχώς για να την θρέψει, χωρίς η ίδια να γνωρίζει την ύπαρξη της οντότητας. Επίσης, όσο η γυναίκα φαντάζεται τον άνδρα από τον οποίον πήρε την οντότητα, αυτή η οντότητα θρέφεται και από την αύρα του άνδρα.

Όταν μια γυναίκα κάνει sex, δομεί έναν μαγνητικό δεσμό με έναν άνδρα για καλό ή για κακό. Αν ο άνδρας έχει κάποια σύνδεση με σκοτεινές δυνάμεις, συνδέει και τη γυναίκα μ’ αυτές.

Και οι γυναίκες επίσης μπορεί να έχουν κάποια σύνδεση με σκοτεινές δυνάμεις και να μεταβιβάζουν αυτόν τον δεσμό στους άνδρες μέσω του sex. Για παράδειγμα, μια γυναίκα είναι μπλεγμένη με μαύρη μαγεία και εργάζεται για κάποιες σκοτεινές δυνάμεις οι οποίες δεν την έχουν καταλάβει μεν αλλά την χρησιμοποιούν,· τότε ο άνδρας με τον οποίον θα κάνει σεξ θα συνδεθεί με αυτές τις σκοτεινές δυνάμεις. Οι σκοτεινές δυνάμεις δεν θα τον χρησιμοποιήσουν, αλλά θα προσπαθήσουν να τον καταλάβουν

Ένας τέταρτος κίνδυνος από τη συγχώνευση της αύρας μέσω του sex είναι η εξομοίωση των κέντρων. Κάθε άτομο έχει επτά κύρια ενεργειακά κέντρα τα οποία δέχονται, αφομοιώνουν και διανέμουν ενέργειες και δυνάμεις μέσω του ατόμου σε όλα τα επίπεδα. Αν ένα άτομο είναι πνευματικά εξελιγμένο με όλα τα κέντρα του να λειτουργούν ομαλά και το άλλο άτομο είναι στην πραγματικότητα κατώτερου επιπέδου, τότε υπάρχει κίνδυνος τα κέντρα του κατώτερου ατόμου να αντλήσουν ενέργεια από τα κέντρα του εξελιγμένου ατόμου, εξομοιώνοντας τα κέντρα και των δύο. Είναι σαν να ανακατεύεται ζεστό και κρύο νερό: γίνεται χλιαρό.

Αν μια γυναίκα έχει στα κέντρα της ενέργεια που ισούται με το 100% και ο σύντροφός της έχει τα δικά του να λειτουργούν μόνο με 10%, τα δυο άτομα θα εξομοιωθούν στο 50% των κέντρων τους. Τα κέντρα της γυναίκας μειώνονται στο 50% και του άνδρα ανεβαίνουν στο 50%. Αλλά το «καρμπιρατέρ» του άνδρα θα πλημμυρίσει και θα είναι ανίκανος να χειριστεί την πλεονάζουσα ενέργεια. Τότε εμφανίζει κάθε είδους παραμόρφωσης, θυμαπάτης κα πλάνης. Ειδικά θα αυξηθεί η ματαιοδοξία του, επειδή τα κέντρα του θα γίνουν υπερδραστήρια.

Αν μια γυναίκα ενδιαφέρεται για έναν άνδρα που είναι κατώτερου επιπέδου αλλά έχει καλές δυνατότητες, πρέπει να προχωρήσει με προσοχή. Για ένα ή δυο χρόνια θα πρέπει μόνο να συζητάνε και να προσπαθεί να ανεβάσει το επίπεδό του. Όταν ο άνδρας φθάσει σε ένα πολύ ανώτερο επίπεδο, κοντά στο δικό της, τότε μπορούν με ασφάλεια να αρχίσουν μια πιο στενή σχέση.

 

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΜΜΟΝΗ

Η υπερβολική σεξουαλική διέγερση και η εμμονή με το sex που επικρατεί στην εποχή μας, δεν είναι μία «φυσική» κατάσταση όπως νομίζουν οι περισσότεροι, αλλά σε μεγάλο ποσοστό (που εκτιμάται ότι ξεπερνά το 80%) είναι τεχνητή, και οφείλεται σε συγκεκριμένες αιτίες.

Η βασική αιτία σε πιο φυσικό επίπεδο, είναι η τοξίνωση του σώματος. Λόγω των λάθος τροφών που καταναλώνει ο άνθρωπος (και λέγοντας «τροφές» εννοείται οτιδήποτε καταπίνει, από φάρμακα μέχρι φθοριωμένο νερό και δηλητηριασμένο αέρα) δημιουργούνται τοξίνες στον οργανισμό, οι οποίες κάνουν το σώμα να βιώνει κίνδυνο και να νιώθει πιο κοντά στο θάνατο, με αποτέλεσμα ο οργανισμός να δίνει σήμα για αναπαραγωγή – για σεξ, ώστε να διαιωνιστεί το είδος (φυσικά είναι περιττό να πούμε ότι οι τοξίνες πέρα απ΄αυτό, προκαλούν φοβίες, καταθλίψεις, θυμό, εκνευρισμό, αποχαύνωση κλπ.)

Ο κόσμος νομίζει πως ό,τι τρώει το αποβάλλει, όμως αν ίσχυε αυτό δεν θα υπήρχαν ασθένειες και νοητικές ή συναισθηματικές ανισορροπίες. Οι περισσότερες τροφές που καταναλώνει ο άνθρωπος δεν μεταβολίζονται και κολλούν στο έντερο και στους ιστούς. Οι τοξικές ύλες αυτές στο έντερο δημιουργούν δηλητηριώδεις ζυμώσεις, οι οποίες με τη σειρά τους έλκουν και διάφορες χαμηλές οντότητες … Κι αυτό μας οδηγεί στην άλλη βασική αιτία των σεξουαλικών εμμονών και καταχρήσεων, τις «κατοχές» (ή «καταλήψεις»).

Τα κάτω κέντρα των περισσότερων ανθρώπων στον πλανήτη, κατέχονται συνήθως από αστρικές οντότητες που τρέφονται με τις ενέργειές που διαρρέουν. Δυστυχώς συχνά, οι άνθρωποι είμαστε σαν τους Κενταύρους … ζώα από τη μέση και κάτω…

Οι οντότητες αυτές προκαλούν τεχνητές διεγέρσεις στον άνθρωπο. Όταν μια οντότητα κατέχει ένα μέρος του ενεργειακού πεδίου του ατόμου, σημαίνει ότι το ελέγχει, ελέγχει δηλαδή μέρος του νευρικού συστήματος, κι έτσι σε ένα βαθμό, σε ένα επίπεδο, κάνει τον άνθρωπο ότι θέλει (χωρίς να εννοούμε την ολική κατοχή – κατάληψη [8], πράγμα που είναι σχετικά σπάνιο). Επίσης, οι αφύσικες σεξουαλικές ορέξεις, είναι καθαρά αποτέλεσμα της επιρροής του «καταληψία», γιατί με αφύσικες σεξουαλικές πράξεις υπάρχει μεγάλη διαρροή ενέργειας απ’ την οποία τρέφονται οι κατοχές, πράγμα που μας δείχνει πόσο σημαντική είναι η υγιεινή και αγνή σεξουαλική ζωή και αντιμετώπιση.

Τεράστια και εξαιρετικά ευρεία πλέον βλάβη, προκαλούν στην εποχή μας οι διάφορες εικόνες και ταινίες σεξουαλικού περιεχομένου (βλ. άρθρο περί πορνό), καθώς μέσα από αυτές διασπείρονται και εντυπώνονται χαμηλές και αφύσικες σκεπτομορφές στους ανθρώπους, οι οποίες δύσκολα καθαρίζονται από το νου, ενώ οι σκεπτομορφές αυτές με τη σειρά τους γίνονται υποδοχείς για οντότητες. Πραγματικά είναι τρομακτικό το μέγεθος αυτής της νοητικής και ενεργειακής μόλυνσης που διασπείρεται, η οποία έχει πάρει πλέον διαστάσεις επιδημίας. Η καταγραφή τέτοιων εικόνων και πρακτικών στο νου των ανθρώπων, οι οποίες κατόπιν προκαλούν εμμονές και ορέξεις διάφορες, οδηγούν τον άνθρωπο στην απώλεια της πολύτιμης σεξουαλικής - ζωτικής του ενέργειας, πράγμα που με την σειρά του τον ωθεί  στην ανάγκη για βαμπιρισμό και ακόμα περισσότερο σεξ. Κι΄ αυτό μας φέρνει στην επόμενη αιτία για την σεξουαλική αδηφαγία, που είναι η έλλειψη ενέργειας, και βασική αιτία της οποίας είναι η έλλειψη διαλογισμού ή προσευχής, καθώς αυτές είναι οι πνευματικές διαδικασίες με τις οποίες φορτίζεται ενεργειακά το είναι μας

 

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ ΕΘΙΣΜΟΣ

Η άγνοια της πραγματικής λειτουργίας μιάς σεξουαλικής επαφής καθώς και η τεχνητή κατάσταση γύρω απ΄ αυτήν που προαναφέρθηκε, σε συνδυασμό με τις «κατοχές» οντοτήτων (οι οποίες θέλουν να τραφούν ενεργειακά μέσω των σωμάτων τα οποία κατέχουν), επιδεινώνουν τραγικά την κατάσταση, αφού πολύ συχνά οδηγούν «βίαια» - αλλά και ουσιαστικά με την συγκατάθεσή μας - στον σεξουαλικό εθισμό (σεξομανία) … μία ψυχική διαταραχή, η οποία  μπορεί να είναι μια (αυτο)καταστροφική κατάσταση που να επηρεάσει σοβαρά την κοινωνική, οικογενειακή και επαγγελματική ζωή της/του πάσχοντος, αλλά και θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλειά της/του.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, πρόκειται για έναν αρκετά κοινό εξαναγκασμό, ο οποίος όμως δύσκολα διαγιγνώσκεται. Αυτονόητα, όπως και κάθε άλλος εθισμός, είναι ασθένεια που χρειάζεται την παρέμβαση - βοήθεια ειδικού, αφού δύσκολα η/ο ασθενής διαθέτει τις πνευματικές δυνάμεις να διαφύγει από τον ψυχαναγκασμό που την/τον κάνει να αναζητά την σεξουαλική πράξη για να «ανακουφιστεί», εγκλωβίζοντάς την/τον στον γνωστό «κύκλο του σεξουαλικού εθισμού» …

Η «ΜΕΤΑ-ΣΥΝΟΥΣΙΑΚΗ ΔΥΣΦΟΡΙΑ» …

… ή σύνδρομο PCD (Post-coital dysphoria)  περιγράφει την εμφάνιση δυσάρεστων συναισθημάτων όπως στεναχώρια, άγχος, νευρικότητα, επιθετικότητα, τάση για κλάμα, μελαγχολία ή θλίψη αμέσως μετά τη σεξουαλική επαφή, ακόμα και αν αυτή είναι συναινετική. Πρόσφατη πανεπιστημιακή έρευνα, στην οποία συμμετείχαν 230 γυναίκες, απέδειξε πως το 46% των γυναικών παραδέχτηκαν πως έχουν βιώσει κάτι αντίστοιχο τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους, ενώ ένα ποσοστό γυναικών δήλωνε πως βιώνουν συχνά τέτοια συναισθήματα μετά το sex. Αυτή η νέα έρευνα έρχεται να επαληθεύσει - επιβεβαιώσει ανάλογα πορίσματα παλαιότερων ερευνών. Οι επιστήμονες πλέον εκτιμούν ότι περίπου το 10 % των γυναικών εμφανίζουν το σύνδρομο με σχετική συχνότητα, ενώ σχεδόν μία στις δύο το εμφανίζει τουλάχιστον λίγες φορές.

Το σύνδρομο αν και δείχνει να έχει σαφή προτίμηση στις γυναίκες, εμφανίζεται επίσης συχνά και στους άντρες…

Παρ΄ότι η ακαδημαϊκή - κλινική έρευνα για το θέμα είναι ακόμα περιορισμένη και το φαινόμενο δεν έχει κατανοηθεί πλήρως, επίσημα θεωρείται πως δεν υπάρχει κάτι το ανησυχητικό πίσω από την εμφάνιση του PCD, αλλά ότι αυτή η θλίψη οφείλεται στην απότομη πτώση των επιπέδων συγκεκριμένων ορμονών αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σεξουαλικής πράξης …

Αντίθετα όμως με την «επίσημη» αυτή άποψη, πολλοί διαφοροποιούνται, θεωρώντας ότι τα αρνητικά αυτά συναισθήματα δεν είναι τίποτα περισσότερο, από τις φυσικές συνέπειες του βαμπιρισμού τον οποίο υπέστη μόλις πριν λίγο το «θύμα» …

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

Η σεξουαλική καταπίεση στην εποχή μας δεν είναι προφανώς η έλλειψη σεξουαλικών επαφών, καθώς επικρατεί η ελευθεριότητα. Κι όμως, ταυτόχρονα υπάρχει μεγαλύτερη σεξουαλική πείνα και καταπίεση από ποτέ. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Ουσιαστικά η σεξουαλική καταπίεση είναι η καταπίεση της βασικής ενέργειας στο επίπεδο του σώματος. Ο εγκλωβισμός της ενέργειας στο σώμα και η προσπάθεια εκτόνωσής της  στο κόσμο των αισθήσεων, προκαλεί αίσθημα καταπίεσης. Αυτή είναι η πραγματική καταπίεση και όχι η έλλειψη σεξουαλικών επαφών, που συχνά δεν είναι παρά εκμετάλλευση και κυριαρχία πάνω σε κάποιο άλλο άτομο, δηλαδή βαμπιρισμός. Έτσι, για να απελευθερωθούμε σεξουαλικά, πρέπει να οδηγήσουμε/διοχετεύσουμε την ενέργεια αυτή προς τα άνω, προς τη Πηγή, δηλαδή προς το σκοπό για τον οποίο υπάρχει!

Όσο καταπιέζεται η ενέργεια αυτή στο επίπεδο του σώματος, τόσο θα διογκώνεται το αίσθημα ανικανοποίητου και θα τρέφονται οι θυμαπάτες και οι οντότητες που συχνά κατέχουν τον άνθρωπο, προκαλώντας διάφορες σεξουαλικές τάσεις και ορέξεις. Η σεξουαλικότητα θα ισορροπήσει όταν την καθοδηγήσουμε στη Πηγή της και στο Προορισμό της. Δεν πρέπει όμως να πέφτουμε στη παγίδα του υλισμού …  στην εστίαση δηλαδή στην «οριζόντια» ζωή των αισθήσεων.

Η ΟΛΕΘΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ     

Ιδιαίτερα επιβαρυντικές και με αυξημένες πιθανότητες «βλάβης», είναι οι καταστάσεις κατά τις οποίες το sex πραγματοποιείται υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών (από το χασίς μέχρι τα «σκληρότερα»), καθώς υπό την επήρεια αλκοόλ, αφού η αύρα - το φυσικό μας προστατευτικό πεδίο - είναι εντελώς αποδυναμωμένη, με αποτέλεσμα εκείνη την ώρα να είμαστε ευάλωτοι σε κάθε ενέργεια και σκεπτομορφή.

Απ΄ ότι φαίνεται, τόσο τα ναρκωτικά (συμπεριλαμβανομένων και των νόμιμων φαρμακευτικών) όσο και το αλκοόλ, διευρύνουν το ενεργειακό μας πεδίο πολύ γρήγορα. Όταν όμως καταναλώνουμε κάτι που μας «ανεβάζει», η ενέργεια της ψυχής μας στην κυριολεξία βγαίνει έξω από το σώμα μας, με αποτέλεσμα η αύρα να επεκτείνεται ταχύτατα προσπαθώντας να περιλάβει την ενέργειά μας. Έτσι όμως δημιουργούνται ανοίγματα σ΄ αυτήν, από τα οποία διεισδύουν οι αρνητικές ενέργειες και οι σκεπτομορφές, πράγμα που μπορεί να γίνει … ακραία «επώδυνο» εάν πραγματοποιηθεί ολική κατάληψη του ατόμου από οντότητα, έστω και αν αυτό δεν είναι ιδιαίτερα συχνό.

Πέρα όμως από τα παραπάνω, οι εγκυμονούμενοι κίνδυνοι και οι πιθανότητες «βλάβης» στις καταστάσεις αυτές, πολλαπλασιάζονται εάν λάβουμε υπόψη ότι αφενός μεν οι ναρκωτικές ουσίες και το αλκοόλ, έλκουν αρνητικές οντότητες και ότι αφετέρου η χρήση τους, όχι μόνο προκαλεί αύξηση της σεξουαλικής διάθεσης, αλλά και έλλειψη διάκρισης στις σεξουαλικές επαφές.      Αλήθεια … πόσο τυχαίο θεωρείτε το γεγονός ότι το αλκοόλ ονομάζεται «οινο – ΠΝΕΥΜΑ» και «spirit» στα αγγλικά;;;

Τελικά, όλη αυτή η απώλεια ενέργειας, τόσο λόγω της σπατάλης της σεξουαλικής ενέργειας, όσο και λόγω της απομύζησης ενέργειας από τις διάφορες οντότητες, επιφέρει την πρόωρη ανικανότητα στους άντρες ή το σεξουαλικό πάγωμα στις γυναίκες, ή πολλαπλά προβλήματα υγείας στα γεννητικά όργανα (και όχι μόνο), τόσο των ανδρών, όσο και των γυναικών.

 

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ SEX ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ

Ένας άνδρας ταξιδεύει από το φυσικό στο νοητικό και ύστερα στο ατομικό επίπεδο. Το φυσικό sex είναι πάντα σημαντικό γι' αυτόν. Η σεξουαλική επιθυμία ελέγχεται όταν ο άνθρωπος φθάνει στα ανώτερα πεδία, αλλά πάντα αποτελεί ένα φυσικό κίνητρο μέσα του.

Μια γυναίκα ταξιδεύει από το συναισθηματικό στο διαισθητικό και ύστερα στο «μοναδικό» επίπεδο. Εξαιτίας της πολικότητάς της η γυναίκα έχει μια άμεση επαφή με το Διαισθητικό Πεδίο. Όμως δεν είναι εστιασμένη στο φυσικό σώμα. Για μια φυσιολογική, ανεξάρτητη, μη προγραμματισμένη γυναίκα, το φυσικό σεξ γενικά δεν είναι σημαντικό. Ο σκοπός του φυσικού σεξ για μια τέτοια γυναίκα είναι κυρίως η δημιουργία παιδιών. Μια λογική, υγιής γυναίκα δεν έλκεται από έναν άνδρα απλώς και μόνον εξαιτίας του σεξ. Κατ' αρχάς έλκεται από αυτόν συναισθηματικά, ύστερα έλκεται από τα οράματα, τις ιδέες και τις ευγενικές του ιδιότητες. Τέλος θεωρεί το φυσικό σεξ σαν μια συναισθηματική ικανοποίηση ή σαν ένα μέσον για την απόκτηση παιδιών.

Επειδή η φυσιολογική φύση της γυναίκας είναι εστιασμένη στο συναισθηματικό και στο διαισθητικό σώμα, έλκεται από τις ανώτερες ιδιότητες ενός άνδρα: τις ιδέες του, τις αρετές, τα σχέδια και τα όνειρά του. Μερικές φορές μια γυναίκα παντρεύεται έναν άνδρα με ένα πόδι, ή που είναι παράλυτος, ή που είναι ογδόντα χρόνια μεγαλύτερος. Αν την ρωτήσουν γιατί της αρέσει ένας τέτοιος άνδρας, απαντά, «Είναι έξυπνος, έχει οράματα, εσωτερική ομορφιά». Από την άλλη, ελάχιστοι άνδρες θα παντρευτούν γυναίκες που είναι παράλυτες ή πολύ άσχημες ή πολύ ηλικιωμένες.

Ο σκοπός του sex είναι να δημιουργήσει παιδιά και να τελειοποιήσει την τέχνη της συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα. Μια υγιής γυναίκα που έχει απαλλαχθεί από τις σεξουαλικές θυμαπάτες, τις υπνωτιστικές υποβολές του σεξ και η οποία δεν χειραγωγείται, δεν υποδουλώνεται στις σεξουαλικές της ορμές και επιθυμίες, αλλά μάλλον τις χρησιμοποιεί για να κάνει παιδιά και να δημιουργήσει βαθύτερες σχέσεις.

Οι υγιείς γυναίκες χρειάζονται στοργή, αγάπη, εκτίμηση, θαυμασμό και αναγνώριση από τους συντρόφους τους. Αυτά είναι επίσης μορφές σεξουαλικής επαφής.


Μερικοί ιατροί έχουν επινοήσει την λέξη "ψυχρότητα" με την οποία χαρακτηρίζουν τις γυναίκες εκείνες που δεν νιώθουν την παρόρμηση για sex. Αυτή είναι μια άδικη, αδαής ετικέτα για πολλές γυναίκες που είναι πιο φυσιολογικές και υγιείς από τους ιατρούς τους. Είναι απόλυτα φυσικό και υγιές να επιθυμείς σεξ μόνο όταν θέλεις παιδί. Αυτός είναι ο βασικός σκοπός του σεξ.

Όταν ένας άνδρας βλέπει μια όμορφη γυναίκα, την επιθυμεί σεξουαλικά. Μια πιθανή αιτία για αυτήν την παρόρμηση είναι η επιθυμία να διαιωνίσει την ομορφιά της κάνοντας ένα παιδί μαζί της. Φυσικά αυτή η αρχική παρόρμηση ανακατεύεται με διάφορες θυμαπάτες, συμπλέγματα και τεχνητά δημιουργημένες επιθυμίες.

Όσο ανώτερη είναι η εστία της συνείδησης του άνδρα, τόσο μεγαλύτερη είναι η φόρτιση που μεταβιβάζει στη σύντροφο (ή σύζυγό) του από αυτά τα ανώτερα επίπεδα κατά τη διάρκεια της επαφής τους. Το καθήκον του είναι να την γονιμοποιήσει όχι μόνο με υλικά σπέρματα, αλλά και με νοητικά σπέρματα και με σπέρματα πνευματικής θέλησης.

Η Φύση δεν δημιούργησε μια αδικία φτιάχνοντας τους άνδρες υλικά εστιασμένους, ενώ τις γυναίκες συναισθηματικά εστιασμένες και όχι σεξουαλικά προσανατολισμένες παρά μόνο όταν πρόκειται να κάνουν παιδί. Οι άνθρωποι είναι εκείνοι που διαταράσσουν την ισορροπία του μηχανισμού. Στη Φύση όλα δημιουργήθηκαν με τάξη, αλλά οι άνθρωποι ανακατεύουν τα πράγματα εξαιτίας της θυμαπάτης τους.

Οι διαφωνίες, οι συγκρούσεις και οι εντάσεις που δημιουργούνται από μια αταίριαστη σεξουαλική σχέση ή γάμο δεν θα υπήρχαν, αν τα ζευγάρια είχαν διαλέξει το ένα το άλλο με τον σωστό τρόπο. Τα ζευγάρια που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο ανάπτυξης και που ορίζουν έναν συγκεκριμένο σκοπό για τον γάμο τους, όπως είναι μια δημιουργική συνένωση για να γεννήσουν κάτι που θα ευεργετήσει την ανθρωπότητα, δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα σεξουαλικής σύγκρουσης, έντασης ή καταπίεσης. Θα είναι σε θέση να ανυψώσουν το επίπεδο της επαφής τους στο συναισθηματικό, στο νοητικό και στο διαισθητικό πεδίο.

Οι περισσότερες συζυγικές και σεξουαλικές σχέσεις έχουν βασιστεί πάνω σε λανθασμένα θεμέλια και γι' αυτό πρέπει με προσοχή και επιμέλεια να χειριστούμε την κατάσταση, έτσι ώστε να μην καταστρέψουμε περισσότερες οικογένειες και σχέσεις. Πρέπει βαθμιαία να προσπαθήσουμε να συγχωνευθούμε συναισθηματικά με τον σύντροφό μας, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε μαζί ομορφιά και αρμονία, να συγχωνευθούμε νοητικά για να δημιουργήσουμε μαζί ιδέες, σχέδια, έργα υπηρεσίας, βιβλία, εφευρέσεις και άλλα νοητικά παιδιά. Καθώς συνεχίζουμε να συγχωνευόμαστε σε βαθύτερα, πιο πνευματικά επίπεδα, η σεξουαλικά ενέργεια κατά φυσικό τρόπο θα εξαγνιστεί και θα έχουμε φυσιολογικές σχέσεις.

Στο σωστό φυσικό σεξ υπάρχει μια ανταλλαγή ενεργειών ανάμεσα στα λεπτοφυή σώματα των δυο συντρόφων (ή συζύγων) και ένας εμποτισμός από ανώτερα δημιουργικά σπέρματα στο συναισθηματικό, νοητικό και διαισθητικό σώμα. Οι περιοδικές επαφές έχουν σκοπό να συντονίσουν και να οργανώσουν το σώμα του άνδρα και της γυναίκας, καθώς και να εκφορτίσουν τα συσσωρευμένα σεξουαλικά "ερεθίσματα", αυξάνοντας έτσι την αρμονία.

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ» ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ SEX, ΜΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΑΡΑΖΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ

Μπορούν τα παιδιά να πάρουν χαρακτηριστικά από τους προηγούμενους «συντρόφους» της μητέρας;

Επιστημονική ομάδα του Πανεπιστημίου του New Wales της Αυστραλίας που πραγματοποίησε σχετική έρευνα απαντούν καταφατικά, αφού μελετώντας ένα είδος μύγας, διαπίστωσαν ότι οι προηγούμενοι ερωτικοί «σύντροφοι» των θηλυκών επηρέασαν τους απογόνους τους, με τα δείγματα να φανερώνουν ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί και στους ανθρώπους

Τόσο καιρό θεωρούσαμε ότι το DNA των απογόνων μας επηρεαζόταν μόνο από τα γονίδια της μητέρας και του πατέρα και καμιά φορά κάποιου μακρινού συγγενικού προσώπου. Το εντυπωσιακό όμως της έρευνας αυτής είναι, πως τα παιδιά πολύ πιθανόν να παίρνουν χαρακτηριστικά και από τους προηγούμενους συντρόφους της μητέρας τους. Αυτή η θεωρία, όπως υποστηρίζουν επιστήμονες, υπήρχε ήδη από την αρχαιότητα με τον όρο που της είχε δώσει ο Αριστοτέλης «Τηλεγόνεια». Γι’ αυτό το λόγο στην Αρχαία Ελλάδα απέφευγαν να παντρεύονται διαζευγμένες γυναίκες και απέτρεπαν και εκείνους που ήθελαν να το κάνουν.

Το πείραμα που έγινε στις μύγες έδειξε ότι το μέγεθος των απογόνων τους μπορεί να επηρεαστεί από το μέγεθος του προηγούμενου συντρόφου. Αυτό εξηγούν, μπορεί να συμβαίνει και εξαιτίας των χημικών συστατικών που βρίσκονται στο αντρικό σπέρμα τα οποία μπορεί να έχουν μακροπρόθεσμες επιπτώσεις. Πιο συγκεκριμένα, τα στοιχεία έδειξαν πως ακόμη και ένα ωάριο που δεν γονιμοποιήθηκε από το συγκεκριμένο σπέρμα, όταν αυτό θα γονιμοποιηθεί είναι πολύ πιθανό να φέρει και ιδιότητες από το πρωταρχικό σπερματοζωάριο πριν την γονιμοποίηση του. Το πείραμα ακόμη έδειξε ότι το μέγεθος του απογόνου της μητέρας επηρεάστηκε περισσότερο από τον πρώτο ερωτικό σύντροφο παρά από τον δεύτερο με τον οποίο συνέλαβε το παιδί.

Αυτό μπορεί να εξηγεί κιόλας την ασυνείδητη επιλεκτική φύση της γυναίκας όσον αφορά την επιλογή του ερωτικού της συντρόφου, έχοντας στο υποσυνείδητο της το πρότυπου του μελλοντικού πατέρα των παιδιών της. Ακόμη ο καθηγητής  της έρευνας κ. Bonduriansky, τόνισε πως οι γυναίκες θα έπρεπε να είναι πολύ επιλεκτικές ακόμη και όταν δεν έχουν έτοιμα ωάρια να γονιμοποιηθούν …

ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ DNA ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ [9]

Σύμφωνα με νέα μελέτη του Πανεπιστημίου του Σιάτλ και του Κέντρου Ερευνών για τον Καρκίνο Fred Hutchinson, οι γυναίκες διατηρούν και μεταφέρουν ζωντανό DNA από κάθε άνθρωπο με τον οποίο έχουν έρθει σε σεξουαλική επαφή.

Η μελέτη, η οποία ανακάλυψε τυχαία αυτές τις ιδιαίτερα σημαντικές πληροφορίες, προσπαθούσε αρχικά να προσδιορίσει εάν οι γυναίκες που υπήρξαν έγκυοι σε γιο έχουν μεγαλύτερη προδιάθεση σε ορισμένες νευρολογικές ασθένειες που εμφανίζονται συχνότερα στους άντρες.

Όμως, καθώς οι επιστήμονες άρχισαν να μελετούν τον γυναικείο εγκέφαλο, η μελέτη άρχισε να οδηγείται σε απίστευτα ευρήματα, καταδεικνύοντας ότι οι θηλυκοί εγκέφαλοι συχνά φιλοξενούν «ανδρικό μικροχιμαιρισμο» [10]  ή με άλλα λόγια παρατηρείται παρουσία αρσενικού DNA που προέρχεται από άλλο άτομο και είναι γενετικά διακριτό από τα κύτταρα που αποτελούν την υπόλοιπη γυναίκα.

Σύμφωνα με τη μελέτη … «Το 63% των γυναικών που εξετάστηκαν βρέθηκαν με αρσενικό μικροχιμαιρισμό στον εγκέφαλο, ο οποίος εντοπίστηκε σε πολλαπλές περιοχές του».

Έτσι, το 63% των γυναικών φέρει αρσενικά κύτταρα DNA που ζουν στον εγκέφαλό τους! Από που θα μπορούσαν να προέρχονται;

Από τους πατέρες των γυναικών; Όχι! Το DNA του πατέρα συνδυάζεται με της μητέρας για να δημιουργήσει το μοναδικό DNA του παιδιού. Από πού αλλού όμως θα μπορούσαν να προέρχεται; Η λογική και η επιστημονικά «ορθή» υπόθεση, κατεύθυνε τους ερευνητές στο ότι το αρσενικό DNA που ζει τόσο στο αίμα όσο και στον θηλυκό εγκέφαλο, θα πρέπει να προήλθε από περιπτώσεις εγκυμοσύνης αρσενικών εμβρύων. Προκειμένου να επιβεβαιώσουν την υπόθεση, προχώρησαν σε αυτοψία εγκεφάλων γυναικών που δεν είχαν μείνει ποτέ τους έγκυοι … και εκεί ήρθε η έκπληξη! Συνέχισαν να εντοπίζουν αρσενικά κύτταρα DNA!   Ήταν κάτι που πραγματικά δεν μπορούσαν να εξηγήσουν κι΄ έτσι έκαναν ότι μπορούσαν για να κρύψουν τα αποδεικτικά στοιχεία μέχρι να καταλάβουν …

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

«Ο αρσενικός μικροχιμαιρισμός δεν ήταν σπάνιος σε γυναίκες χωρίς γιους. Εκτός από τις γνωστές εγκυμοσύνες, άλλες πιθανές πηγές αρσενικού μικροχιμαιρισμού περιλαμβάνουν: μη γνωστές – αυτόματες αποβολές, εξαφανισμένο αρσενικό δίδυμο, DNA μεγαλύτερου αδελφού που μεταφέρεται από την κυκλοφορία της μητέρας ή σεξουαλική επαφή».

 Έτσι, σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι πιθανές πηγές των αρσενικών κυττάρων DNA που ζουν στους εγκεφάλους των γυναικών είναι:

-  Μια τυχαία-άγνωστη αποβολή

-  Ένα αρσενικό δίδυμο που εξαφανίστηκε

-  Ένας μεγαλύτερος αδελφός που το DNA του μεταφέρθηκε από τη μητρική κυκλοφορία

-  Σεξουαλική επαφή

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι το 63% των γυναικών έχουν αρσενικά κύτταρα DNA σε περιοχές του εγκεφάλου τους, ποια από τις παραπάνω πηγές μπορεί να θεωρηθεί πιθανότερη για την προέλευση;

Οι τρεις πρώτες επιλογές ισχύουν για ένα πολύ μικρό ποσοστό γυναικών και δεν θα μπορούσαν να αντιπροσωπεύουν το 63%. Απ΄ ότι φαίνεται, η τέταρτη επιλογή, δηλαδή η σεξουαλική επαφή, είναι μάλλον η πιο κοινή αιτία…

Αυτό βέβαια αυτονόητα, έχει πολύ σημαντικές συνέπειες για τις γυναίκες. Κάθε αρσενικό από το οποίο οι γυναίκες εγκολπώνουν σπερματοζωάρια, γίνεται ένα ζωντανό κομμάτι της ζωής τους. Οι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα ήταν ηλικιωμένες και κάποιες από αυτές μετέφεραν ζωντανό αρσενικό DNA μέσα τους, για πάνω από 50 χρόνια!

Φαίνεται ότι μόνο τώρα αρχίζουμε να κατανοούμε την πλήρη δύναμη και τις συνέπειες της σεξουαλικής επαφής …

Ο ΠΑΣΤΟΡΑΣ CRAIGE LEWIS … 

… ιδρυτής του «EX-MINISTRIES» και συγγραφέας του βιβλίου «The Truth Behind Hip Hop» που μπορείτε να κατεβάσετε από ΕΔΩ , με βάση τις παραπάνω έρευνες, στο αντίστοιχο video με τον ομώνυμο τίτλο «The Truth Behind Hip Hop / Vol 11 – Color of Blood» («Η αλήθεια πίσω από το χιπ-χοπ / Νο 11 – Το χρώμα του αίματος»), επεκτείνεται σε βάθος στο θέμα για το πώς  τα παιδιά σήμερα μπορεί να είναι το προϊόν πολλών «δοτών» DNA λόγω της αταξίας και των παράνομων σεξουαλικών σχέσεων, αφού όπως εξηγεί, αυτό ακριβώς σημαίνει σε ένα ζευγάρι το … «και έσονται οι δύο εις σάρκαν μίαν» 

 

TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ SEX

Στην εποχή μας ο κόσμος είναι υπερβολικά εστιασμένος στο sex. Το να χρησιμοποιεί ο ένας τον άλλον για την ευχαρίστησή του, όχι μόνο δεν θεωρείται αναξιοπρέπεια και τραγικότητα, αλλά απ΄ τους περισσότερους ενθαρρύνεται σαν κάτι αξιοθαύμαστο. Αυτός που κάνει πιο συχνά sex είναι ο πιο «άντρας», ενώ όσοι δεν έχουν συχνές σεξουαλικές σχέσεις ντρέπονται κιόλας…

Ας συνέλθουμε όμως. Το σεξ υπάρχει για ένα λόγο, για τη δημιουργία – δημιουργία σε πολλαπλά επίπεδα, στο σωματικό (παιδιά) και στα ψυχοπνευματικά επίπεδα. Η εστίαση στο σεξ σαν η βασική πηγή ευχαρίστησης, δείχνει πόσο ο άνθρωπος είναι αποκομμένος από τη Πηγή, από το Θεό, καθώς η ένωση μ΄ αυτήν είναι χιλιάδες φορές πιο ευδαιμονική από την σεξουαλική εμπειρία. Η αποκοπή αυτή φέρνει την ανάγκη για βαμπιρισμό, μέσα απ΄το το σεξ, το φαγητό, τις σχέσεις και τις απολαύσεις γενικά.

Ο κόσμος νομίζει ότι αν δεν εκτονωθεί σεξουαλικά θα πάθει κάτι, θα χάσει την ισορροπία του. Όμως ουσιαστικά συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Εάν υπάρχει αγνότητα και το άτομο δεν μπει σε σεξουαλικές σχέσεις μέχρι να βρει τον κατάλληλο σύντροφο, αυτοί οι πειρασμοί δεν θα υπάρχουν. Η αγνότητα όμως ενώ είναι κάτι αξιοθαύμαστο δυστυχώς βρίσκεται … εκτός μόδας. Και λέγοντας «αγνό» δεν εννοούμε τον άνθρωπο που αναγκαστικά λόγω συνθηκών δεν κάνει sex ενώ θα ήθελε, αλλά τον άνθρωπο που επιλέγει να μείνει καθαρός από βαμπιρισμούς, τον άνθρωπο που δεν παίρνει μέρος στις κατεστημένες συμπεριφορές, και το βασικότερο, τον άνθρωπο που έχει επιλέξει την Πηγή σαν την κύρια τροφή του …Στις κοινωνίες μας δυστυχώς ο κόσμος εκπορνεύει πια το σώμα του, ενώνεται σεξουαλικά με ανθρώπους με τους οποίους δεν ταιριάζει, ή με ανθρώπους τους οποίους δεν αγαπά και δεν θα ήθελε για συντρόφους, για να μην μιλήσουμε για την τραγικότητα (αλλά και επικινδυνότητα) των «one night stands». Όμως το σεξ είναι ιερό και δεν μπορούμε να μοιραζόμαστε την ουσία του είναι μας με τον καθένα και με πολλούς διαφορετικούς συντρόφους. Αυτή η κατάσταση συμβαίνει λόγω ασυνειδησίας, ο κόσμος δεν έχει την ευαισθησία να νιώσει ότι η σεξουαλική πράξη φέρνει ένωση σε πολλαπλά επίπεδα, και φυσικά δεν μπορούμε να ενώνουμε την ουσία μας με τον καθένα σαν τα ζώα. Η ενεργειακή φυσιολογία μας ενώνεται με τις ενέργειες του/της «συντρόφου» κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, που σημαίνει ότι παίρνουμε σκεπτομορφές, ενέργειες, ακόμα και οντότητες που κουβαλά ο άλλος … ουσιαστικά δηλαδή παίρνουμε και κάρμα του άλλου ανθρώπου. Είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο; Ο περισσότερος κόσμος δεν μπορεί να αναλάβει καν το δικό του κάρμα! Γι΄ αυτό και όσοι έχουν πολλές σεξουαλικές σχέσεις βιώνουν σύγχυση και χάνουν τον εαυτό τους, ακόμα και την ψυχή τους κάποιες φορές.

Για να ελευθερωθεί κάποιος, θα πρέπει να έχει επαφή με ανώτερα ευδαιμονικά πεδία απ’ όπου θα λαμβάνει εμπνεύσεις, καθοδήγηση και νέα οράματα και για να το κάνει,  χρειάζεται πλεόνασμα ψυχικής ενέργειας. Όμως, με την σπατάλη της ψυχικής ενέργειας μέσα απ’ το σεξ, ο άνθρωπος καταντά να ζει εγκλωβισμένος στην ζωή των ενστίκτων και του υλισμού … μια ζωή αποκομμένη από τα ανώτερα πεδία στα οποία το πνεύμα του θα βιώσει την ελευθερία. Αποκομμένος απ’ τα ανώτερα αυτά πεδία, χάνει τη πραγματική Πηγή της ψυχικής τροφής, την οποία κατόπιν προσπαθεί να πάρει με τους κλασσικούς βαμπιρισμούς, το σεξ, τις σχέσεις, τις ηδονές, την κακία, την κυριαρχικότητα κλπ, και δημιουργείται έτσι ένας φαύλος κύκλος ανελευθερίας και εγκλωβισμού.

Βέβαια από πολλούς θα τεθεί το ζήτημα, ότι αναγκάζονται να αλλάζουν συντρόφους γιατί βλέπουν ότι δεν ταιριάζουν ή δεν αντέχουν ή βαριούνται ο ένας τον άλλον κλπ. Αν όμως αγωνιστούμε να μεταμορφωθούμε, να γίνουμε άνθρωποι χωρίς εγωισμό, άνθρωποι που αγαπούν και υπηρετούν ειλικρινά και ανιδιοτελώς, αλλά και φροντίσουμε με κρίση και υπομονή να κάνουμε την κατάλληλη επιλογή συντρόφου, τότε η σχέση μας θα είναι υγιής, αρμονική, ισορροπημένη …

Είναι καιρός να δούμε τα πράγματα καθαρά και όχι υπό την επήρεια των χαμηλών μας ενστίκτων και των αστρικών οντοτήτων που μας κατέχουν και που θέλουν να τραφούν μέσα από δικές μας συνήθειες και πράξεις … Είναι καιρός να σταματήσουμε να τρέφουμε οντότητες ή να τρεφόμαστε εμείς οι ίδιοι χρησιμοποιώντας άλλους ανθρώπους … Είναι καιρός να δούμε το sex γι΄ αυτό ακριβώς που είναι.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

Το άρθρο για κανέναν λόγο δεν αποσκοπεί  στην προβολή μίας «κοινωνικής» ή «θρησκευτικής» ηθικής, ούτε και να δημιουργήσει φόβο «δαιμονοποιώντας» το sex ή να δημιουργήσει ενοχές. Αποσκοπεί αποκλειστικά και μόνο στο να επιστήσει την προσοχή όλων και κυρίως των νέων ανθρώπων, φωτίζοντας την «σκοτεινή» πλευρά των σεξουαλικών σχέσεων την οποία οι περισσότεροι αγνοούν ολοκληρωτικά, με αποτέλεσμα συχνότατα να επέρχονται για τους ίδιους ολέθριες συνέπειες, και οι οποίες κάποτε είναι μη αναστρέψιμες …

Φυσικά (εν δυνάμει), ότι και αν συνέβη στο παρελθόν μπορεί να «καθαριστεί», αλλά  στο άρθρο σκόπιμα δεν έγινε αναφορά σε πιο συγκεκριμένες μεθόδους κάθαρσης - αποκατάστασης ή και κοψίματος ενεργειακών λώρων, αφήνοντάς το στην κρίση της/του κάθε ενδιαφερόμενου/ης, αφού αυτοί οι τρόποι ποικίλουν, διαφοροποιούμενοι ανάλογα με την φιλοσοφική ή την θρησκευτική οπτική του καθενός …

Επισημαίνεται ότι ορισμένες αναφορές ειδικών, έχουν μεταφερθεί σε ελεύθερη απόδοση καθώς μία ακριβής μετάφραση εκτιμάται ότι θα αλλοίωνε το νόημά τους 

Τέλος, με την ελπίδα ότι το άρθρο έκανε σαφή αφενός μεν τον κίνδυνο που διατρέχει (κυρίως) ένα νεαρό άτομο (και ιδίως γυναίκα) θεωρώντας τον εκφυλισμό της σαν ελευθερία, αλλά και αφετέρου την αιτία για την οποία η «Αόρατη Αρχή» … η «ελίτ των Επικυρίαρχων», με κάθε δυνατό τρόπο εκπορνεύει και τσουλοποιεί γενιές, κλείνω οφείλοντας να ομολογήσω ότι  … ίσως τώρα να αρχίζουμε σιγά σιγά να αντιλαμβανόμαστε την ιδιαίτερη σημασία που εν δυνάμει έχουν τόσο οι «αναχρονιστικές» - «πουριτανικές» αντιλήψεις των παλαιότερων γενεών, όσο και οι πεποιθήσεις διαφόρων θρησκειών οι οποίες αντιτίθενται στις προγαμιαίες σχέσεις, αλλά και στον «ελεύθερο» τρόπο ζωής …

 

Ι.Π

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ – ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

[1]  Τσάκρα. Σύμφωνα με την ινδική γιόγκα (και με σχετιζόμενους πολιτισμούς), πρόκειται για ένα ενεργειακό κέντρο στο ανθρώπινο σώμα … για περιοχή του σώματος που συνδέεται με την ενέργεια της ζωής. Ο κάθε άνθρωπος δε, διαθέτει 7 τσάκρας σε μία ανιούσα στήλη από τη βάση της σπονδυλικής στήλης προς το κεφάλι

[2]  Ο Dr. William Baldwin είναι ερευνητής και συγγραφέας των βιβλίων «Spirit Releasement Therapy» και «Healing Lost Souls»

[3]  Η Barbara Marciniak είναι πτυχιούχος κοινωνικών επιστημ ών και συγγραφέας των best sellers «Bringers of the Dawn», «Family of Light» και «Path of Empowerment» που έχουν μεταφραστεί σε περισσότερο από 20 γλώσσες, ενώ θεωρείται ως «διεθνώς αναγνωρισμένο διάμεσο»

[4]  H Eve Lorgen είναι συμβουλευτική ψυχολόγος, υπνοθεραπεύτρια, κάτοχος πτυχίου BS στην Βιοχημεία, ερευνήτρια και συγγραφέας των βιβλίων «The Love bite» και «The Dark Side of Cupid»

[5]  Η Lisa Patterson είναι ερμηνεύτρια, στιχουργός, γνώστης πολλών μουσικών οργάνων, παραγωγός / μηχανικός και θεωρείται ειδική στην ηχητική μηχανική

[6]  Ο Harbhajan Singh Khalsa (1929 - 2004) που σε νεαρή ηλικία εκπαιδεύθηκε σε καθολική σχολή, ήταν yogi - πνευματικός δάσκαλος στις ΗΠΑ και ο πνευματικός διευθυντής του ιδρύματος «3ΗΟ» (Healthy, Happy, Holy Organization), με πάνω από 300 κέντρα σε 35 χώρες του κόσμου

[7]  Τορκόμ Σαραϊνταριάν (1917-1997). Αρμένιος ερευνητής, συγγραφέας και μουσικός. Αναζητώντας απαντήσεις σχετικά με τον άνθρωπο και το σύμπαν, επισκέφθηκε μοναστήρια, νέους και αρχαίους ναούς και μυστηριακές σχολές ανά τον κόσμο, αφήνοντας πίσω του κληρονομιά (εκτός από εκατοντάδες μουσικά κομμάτια και διαλέξεις), πάνω από 170 βιβλία τα οποία αποτελούν μια σύνθεση πολιτισμών και μία καθολική προσέγγιση στην πνευματικότητα      

[8]   H ολική κατάληψη ανθρώπου από πνευματική οντότητα (ή οντότητες), παρά την γενική άγνοια ή την δυσπιστία του κόσμου, καθώς και τις υστερικές αρνήσεις επιστημόνων, είναι ένα απολύτως υπαρκτό και εξαιρετικά σοβαρό θέμα, το οποίο θα αποτελέσει θέμα ειδικού άρθρου         

[9]  Οι πληροφορίες δημοσιεύθηκαν από τον Ιατρό Μαιευτήρα – Γυναικολόγο κ. Αλέξανδρο Τζαφεράκο, επιστημονικό διευθυντή της «Μονάδας Εξωσωματικής Γονιμοποίησης ΡΕΑ» και προέρχονται από την «Public Library for Science»)

[10]   Ο ιατρικός όρος «μικροχιμαιρισμός» αποδίδει την έννοια της συνύπαρξης μικρής ποσότητας από γενετικά διακριτά κύτταρα σε έναν άλλον οργανισμό. Ο όρος προέρχεται από την μυθική «Χίμαιρα», ένα τέρας που εξέπνεε φωτιά και αποτελούσε μία μίξη λιονταριού, φιδιού και κατσίκας.

Σύμφωνα με ιατρική άποψη, τα μικροχιμαιρικά κύτταρα μπορεί να επηρεάζουν το ανοσοποιητικό σύστημα, καθώς αναγνωρίζονται από τη μητέρα σαν τμηματικά δικά της και τμηματικά ξένα, εξαιτίας της ανδρικής γενετικής συνεισφοράς. Όμως ο ερεθισμός του ανοσοποιητικού συστήματος μπορεί να είναι καταστροφικός, αφού πιθανώς τα μικροχιμαιρικά κύτταρα να παίζουν σημαντικό ρόλο, ξεκινώντας μια επίθεση του ανοσοποιητικού στον οργανισμό.

 

 

ΠΗΓΕΣ

terrapapers.com

psixologikosfaros.gr

«Sex, Family, and the Woman in Society»  Torkom Saraydarian

enarmonia4711.blogspot.gr

enarmonia4711.blogspot.gr

evome.co

tzeferakos.gr

mononews.gr

melchizedekia144000.wordpress.com

exministries.com     

elenastral.com

openscience.gr

wondersoffaith.blogspot.gr

llewellyn.com

mag.sigmalive.com     

onmed.gr   

iatropedia.gr

pleiadians.com       

evelorgen.com    

wikipedia.gr/1       

wikipedia.org/2 

wikipedia.org/3

wikipedia.org/4

Search